08 June 2010

Aku Jadi Designer..?

Hahaha..saja jer la tue nk wat terkejut..padahalkepala memang dah pening pikirkan deko dlm bilik sendiri..so aku kalo leh nk mintak ler pandangan semua yg membaca..kalo pilihan warna mana yg bagus.. kalo aku yg pk sendiri alamaknyer..jd belacan la..so..tolong la yek..
(..aper lako nie D, kalo design pandai..kalo warna hancus..)







dan ini...



atau ini...



atau ini...



atau ini...



bila dah siap cat n masuk barang aku akan story lagi ek mcm mana hasilnya..mungkin penat kot time tue..huhu..^^

03 June 2010

Semalam punyer cerita..

Semalam punya la penat..pg cari tongkat kat semua kedai punya la mahal nk mampos..pg kedai second hand pun lebih kurang macam nak suruh aku beli yang baru..dah la skrg nie dah x bergaji..mcm mana nk beli..adoi..nk ikotkan duit simpan pun ngah nyawa2 ikan jer nie..nk tguu keje berjangut nk beruban dah tau..



nasib la sebelum tu aku sempt pg tgok wayang..hahaha..gempak beb masuk wayang pakai tongkat..hahaha..aku punyer selamber katak jer wat dono org nk tengok ker aper..dah dari dulu mmg aku kaki tgok wayang..bila dah lama x pegi..mcm gian plak..hahaha..ada duit ker xder..aku nk masuk gak..so dengan keizinan-Nya..aku melepasi jgk cabaran utuk masuk kedalam pangung wayang..hahaha..so pada sesape yg berkenaan..jgn marah yer..bukan xk ajak..ada sebab..dan last sekali..akhirnya aku tengok citer ni...



..citer dia bagi aku besh la jgk..tp x la sampai wat aku ternganga mcm aku tgok citer iron man 1 dulu..spiderman..transfomers ke..tp boleh la tahan..ada la kelas yang tersendiri..on the next citer..aku nk layan citer ni plak..hahaha..



P/s: wei shidi..duit tue simpan la..asyik nk kuar jer..tau la kaki wayang sejak azali lagi..ahaks..^^

01 June 2010

Ebook : Teknik dan Kompilasi Photoshop Terbaik dari Imran Abdul Jabar

Ebook: Kompilasi Teknik Suntingan Foto Terbaik Vol.1 - ImranAbdulJabar.com
(click banner)
PERHATIAN!!!
Kepada semua pembaca dan peminat dan pengemar Photoshop atau pun yang suka2 nk mengedit gamabar sendiri atau pun baru berjinak2 dengan perisian photoshop tapi tak tahu cara penggunaannya...saya disini sedia membantu anda...Ebook Kompilasi Teknik-Teknik Photoshop dari Imran Abdul Jabar ini dapat membantu anda bagi meningkat kemahiran ke tahap superb!!! kalo x percaya, x silap aku ada upload salah satu dari hasil kerja aku kat blog nie..sebenarnya ada lagi..cuma aku x berkesempatan nk uploadkan jer lagi..mcm aku..aku ada cita2 nk menjadi juru gambar yang punyai ilmu yang baik..so Ebook ni..banyak lah membantu aku semasa aku mengedit gambar2 jadi DaBooM!!!...

Tak rugi kalo korang nak dapatkan ilmu nikan...lagi pun kalo nk dibandingkan dari kita nak pergi ke kursus-kursus yang diadakan di luar..terlalu mahal sehinggakan sampai beratus-ratus ringgit..so sekarang ni ada pilihan yang lebih baik mana yang kita akan buat pilihan..? ^^


So..kepada sesaper yang berminat untuk memperolehi ebook photoshop ini boleh dapatkan dari saya dengan harga yang sangat berpatutan semurah RM90.00 sahaja..so..apa lagi clik saja link ini dan boleh buat pesanan terus...

http://imranabduljabar.com/?ap_id=rashidi_isa86

Akhir kata, mari kita sama-sama belajar untuk memperolehi ilmu yang baik ini..selamat mencuba...salam.