26 March 2011

Senyum x Perlu Kata Apa2..^^

Ha.. tu la salah satu ayat yang aku dengar kat radio..sebab sekarang aku hanya mampu tersenyum n tersipu2..haha..bukan ape beb..aku baru jer mula kerja kat tempat kejer lama aku tapi x la jadi technician macam dulu..sekarang ni lebih jadi budak opis..hm..macam besh jer bunyinyer..tp sebenarnya sama jer..bezanya aku penat kepala otak berbanding aku penat badan kat luar nun..
Mesti tertanya2 kenapa aku duk kat dalam opis..sebabnya kes tahun lepas la aku accident..so yang baru baca..ko pegi la tengok kat post2 aku yang lepas..malas nk citer kat sini..

Sekarang ni aku agak bizi sangat..ye la sekarang ni dah mula kejer..tu yang xder masa untuk aku update untuk blog aku ni..asyik berabuk dah..hm..ni aku ada kesempatan nk update nie..aku update la..nnt entah tahun bila la aku akan update balik blog nie..

Ok..berbalik pada title kat atas tadi tu aku sekarang mampu tersenyum balik sebab aku alhamdulillah dah boleh berjalan balik..tapi x la sesempurna seperti dulu..tp orait la jugak..dan sekarang hidup aku semakin sempurna dengan adanya "sumber" kekuatan aku sekarang ni..(huhu..)..so..tu yang buat aku sentiasa nk menghappykan diri je sekarang nie..--korang pandai2 la pk yer..--

dan kalo xder aral melintang nnt aku update lagi yer..aku ni pun baru nk bukak internet ni..huu..nk sambung surf balik..da..~~