08 November 2011

Halloooo u alllsss..^^

Hm..mesti ada di kalangan korang yang duk menunggu..sori la..org bizi katakan..xder masa nak kemaskinikan blog nie..tp bukan bz sebab apa..ada la hal2 yang berkaian kerja..ok..so post kali ni aku nak update satu perkara iaitu..kerja yang aku buat..

kat bawah nie adalah laman web aku yang baru saja aku buat..selama sebulan nie..duk mencari idea+ubah sana-ubah sini..tukar situ, tukar sini..salah sana..salah situ..bermacam-macam masalah aku hadapi untuk siapkan laman web nie..bermula dengan mencari Domain+hosting yang sesuai..lepas tu belajar cara menggunakan sistem yang kita beli dekat hosting..mereka bentuk paparan yang akan kita hasilkan..membuat gallery slideshow yg bergerak menggunakan flash..bnyk juga rasanya..dah siap kena baiki apa yang salah n x patut ada dalam tu..n buat survey kat fb bg mendapatkan komen hasil yang kita buat tadi...

penat lelah selama sebulan nie membuahkan hasil n membuatkan aku senang hati seketika..walaupun masih banyak lagi yang aku kena lakukan..contohnye..portfolio yang kuat..sistem perniagaan yang baik..dan macam-macam lagi..tp tu xmematahkan semagat aku untuk terus kan impian aku sebagai fotografer yang baik..

dan hasilnya korang leh tengok kat laman sawang labah-labah aku nie..

www.leophotogenic.com