12 January 2012

Selamat Tahun Baru 2012!!!

Selamat Tahun Baru..2012!!!



haha..mesti lawak korang dengar statement aku nie kan..iya la..dah sekat 2 bulan lebih aku x update..hm..walaupun bukan diupdate pada 1hb Januari 2012..tapi aku tetap nak wish dalam blog aku...korang ape kesah..hm..aku kat sini susah nak bagi komitment kat Blog aku ni sekarang terutama sekali kat website+kerja2 fotografi aku..disebabkan oleh kebizian yang teramat sangat..

ok la..korang pasti nak tahu apa yang bizi sangat sampai 2 bulan aku menghilangkan diri..

Pertengahan bulan November aku dapat satu panggilan untuk di interview kerja..aku pun tak tahu kerja apa sebenarnya..tetiba jer..n pas tu..aku pergi la..n sebelum tue..adalah buat research sket kat en google..dapat la tahu kampeni duk wat lagu aper..bukan lagu..kerja apa sebanarnye..rupa2nyer buat meter air yang kat rumah korang duk pakai tue..tapi yang aku tahu..hanya dibeberapa negeri la..terutamanya di-Selangor..tapi aku pergi interview bukan la kerja buat pemasangan meter air..tapi just monitor jer perjalanan meter air tu ke pembekal..dan pembekal ke pengguna..pengguna ke pembekal..dan akhir skali ke kampeni aku balik untuk di lupuskan..haha..mesti pening..aku pun..so..pada awal bulan12..yakni 5-12-2011 adalah permulaan kerja aku..so tu yang aku duk sibuk sket..(mcm x sibuk jer..)

p/s 1: xper aku bg tambah sket lagi..

hmm..dalam masa yang sama jugak aku juga sibuk menyiapkan album terakhir aku yang aku ambil pada 1 disember lalu yang agak penat sket la dari biasa..sebabnyer..dalam sehari..aku kena buat kerja aku yang biasa..dan kerja yang baru aku dapat..tu yang agak penat sket..dan agak lembab production aku ketika ini..

so..aku harap korang jangan la marah aku kenapa aku x duk update blog nie yer..sebenarnya aku mmg nak berkongsi ngan korang..tapi aku terpaksa kurangkan masa aku ngan blog nie..desebabkan masa "bujang" semakin suntuk...oleh kerana mr.Wang menuntut masa lebih kepadanya..huhu..

p/s 2: mood sangat letih.. :-(